Ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την θεατρική παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς

Η πρώτη φωτογραφία από την απίστευτη μεταμόρφωσή του είναι γεγονός και ανέβηκε στο Instagram από τον Πάνο Κατσαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές».

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», το έργο θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι γυναίκες ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους μεγάλους έρωτες του Έλληνα κροίσου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα κληθεί να ξαναζωντανέψει στη σκηνή τη Μαρία Κάλλας, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα την Τζάκι Κένεντι.

Όσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση, όπως έγινε γνωστό, θα τον υποδυθούν τρεις άνδρες, στις διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Την εποχή όμως της ακμής του, στην ωριμότητα και στους γάμους του, τον μεγάλο Έλληνα κροίσο θα υποδυθεί ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής.