Η happydrops παρουσίασε στο Bio Festival μία σειρά προϊόντων κάνναβης, τα οποία εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα από μία ελβετική εταιρεία, την πρώτη παραγωγό κάνναβης στην Ευρώπη.

Ειδικότερα η happydrops φέρνει τρία προϊόντα: το βιο-ενεργειακό ποτό Chillo το οποίο έχει εκχύλισμα κάνναβης, φυσική καφεΐνη και γκουαράνα χωρίς χημικά, ταυρίνη και συντηρητικά, την λεμονάδα κάνναβης με λάιμ, Hemponade και το πράσινο τσάι Chronic, με εκχυλίσματα λουλουδιών κάνναβης και πράσινου και μαύρου τσαγιού.

RAWYAL Σε πρώτο πλάνο του περιπτέρο της Bio-Art βρέθηκε και η Rawyal, η πρώτη ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, βιολογικών και ωμοφαγικών γλυκών και σνακ.

Ένας εκ των ιδρυτών της νεοσύστατης εταιρείας (με παρουσία μόλις 3 ετών) ο Γιώργος Τσολάκης τονίζει ότι “οι βιολογικές μας μπάρες έχουν βάση τα κάσιους και τους χουρμάδες, ενώ δεν περιέχουν ζάχαρη, γλουτένη και συντηρητικά”. Προσθέτει δε ότι “για την ώρα διαθέτουμε έξι κωδικούς: Μέλι ταχίνι, βερύκοκο & κανέλα Κευλάνης, καρύδα, brownies, wildcookie και το βραβευμένο, με greattasteaward, κακάο πορτοκάλι”.

Υπογραμμίζει ότι “δίνουμε μεγάλη βάση στις πρώτες ύλες, δεν βάλαμε δηλαδή φθηνά υλικά όπως είναι η βρώμη και τα δημητριακά, αλλά κάσιους το οποίο είναι πιο ακριβό”, ενώ σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας ο Γιώργος Τσολάκης αναφέρει ότι “στο αμέσως προσεχές διάστημα σκοπεύουμε να αλλάξουμε τη συσκευασία καθώς πολλοί μπερδεύονται πιστεύοντας ότι περιέχει σκόνη και όχι ολόκληρη μπάρα, ενώ σχεδιάζουμε και τη δημιουργία νέων κωδικών”.

FNB Daily