Εχει ήδη γραφτεί στα ΜΜΕ ότι η Νίκη Λυμπεράκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, όπου μεταξύ άλλων παρουσίαζε την εκπομπή Ρουά Ματ κάθε Τετάρτη βράδυ. Το συμβόλαιο της λήγει τον Ιούνιο και από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ανοικτός για τη γνωστή δημοσιογράφο να αναζητήσει αλλού την ανέλιξη της.

Παρακολουθώντας κάποιοι τις προαναγγελίες των εκπομπών του σταθμού του Φαλήρου επεσήμαναν ότι για αύριο Τετάρτη, την ίδια ώρα με το Ρουά Ματ, η Σία Κοσιώνη μαζί με τον  διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ , Βασίλη Χιώτη θα παρουσιάσουν μια εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με τίτλο “Αντίστροφη Μέτρηση”. Οι ίδιοι άνθρωποι αναρωτήθηκαν αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τη δημοσιογράφο και εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε η αποχώρησής της …απομακρύνεται λίγο νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου της ή απλώς παραμένει – εν είδει διεκπαιρέωσης  –  στα δελτία του ΣΚ

Η ίδια φέρεται να έχει δηλώσει ότι για τα επόμενα πολλά χρόνια δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί, να παρουσιάζει δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού εφόσον η θέση αυτή κυριαρχείται από τη Σία Κοσιώνη. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι πράγματι η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σταθμό, παραμερίζοντας έτσι τη φιλόδοξη Νίκη Λυμπεράκη.

Η αλήθεια θα μαθευτεί – κι αυτή μισή – εκ των υστέρων. Μπορεί η Νίκη Λυμπεράκη να μην έχει πει ποτέ το παραμικρό. Να θέλει απλώς να αναζητήσει αλλού την τύχη της. Τι ποιο λογικό; Στο εξωτερικό ο εργαζόμενος αλλάζει πολύ συχνά εταιρείες αναζητώντας το καλύτερο για τον ίδιο, από πολλές πλευρές.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για το game of thrones του ΣΚΑΙ. Υπερβολές. Πάντα ήταν έτσι τα πράγματα από τότε που η οικογένεια Αλαφούζου ανέλαβε τη διοίκηση του μέσου. Απλώς πολλές φορές ο ανταγωνισμός και οι πισόπλατες μαχαιριές βγαίνουν εύκολα προς τα έξω και πάντα εν είδει υπερβολής.