Νίκος Βατόπουλος / Μαρία Κατσουνάκη / Καθημερινή

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων για το μέλλον των κινηματογράφων Αττικόν και Απόλλων.
Στην ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής, υπάρχει από σημερα ένα βίντεο που δείχνει πρώτα από όλα στους πολίτες τους άθικτους κινηματογράφους Αττικόν και Απόλλωνα της οδού Σταδίου.

Είναι πρωτοβουλία και παραγωγή της εφημερίδας με την επιμέλεια και φροντίδα του άξιου συναδέλφου Γιάννη Παπαδόπουλου.

Η αρχική ιδέα και πρόταση προς εμένα αρχικά ήταν της Μαρίας Κατσουνάκη, ενός ανθρώπου με τον οποίον συμπορευόμαστε πάνω από 30 χρόνια τώρα.

Η πρόταση για παραγωγή ενός βίντεο στο εσωτερικό των κινηματογράφων έγινε αμέσως αποδεκτή από τη διεύθυνση της Καθημερινής και το γύρισμα έγινε χάρη στην αγαστή συνεργασία της οικογενείας Τσακαλάκη που εκμισθώνει τα σινεμά.

Προσκαλέσαμε τους υποψήφιους δημάρχους Κωστή Μπακογιάννη, Νάσο Ηλιόπουλο, Παύλο Γερουλάνο και Νίκο Σοφιανό να έρθουν στο Αττικόν και στον Απόλλωνα και να μιλήσουν για τη σχέση τους με αυτά τα σινεμά αλλά και τις θέσεις του συνδυασμού τους για την τύχη των κινηματογράφων. Ένα θέμα που δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Οι κινηματογράφοι μπορούν να λειτουργήσουν πολύ γρήγορα με χρήση της πλαϊνής εισόδου από Χρήστου Λαδά (στην κάμερα η εξαιρετική Αλεξία Τσαγκάρη, μοντάζ της Μυρτώς Λεκατσά).Δείτε το βίντεο και ενώστε και εσείς τη φωνή σας με τη φωνή όλων όσοι θέλουν να επαναλειτουργήσουν οι κινηματογράφοι και κυρίως το κομψοτέχνημα των οδών Σταδίου/Χρήστου Λαδά.

http://www.kathimerini.gr/1024764/gallery/multimedia/vinteo-k/attikon–apollwn-to-stoixhma-ths-epanaleitoyrgias?fbclid=IwAR1JwP-V0O9aZ7FI9UIniZ09NpGOhOuh4uii_Z8iFkXFo46rAaDgi-34K2Q