Η εκδήλωσή μας πήγε υπέροχα. Οι 3 συνυποψήφιοι George KaklikisΓιώργος Κορκόβελος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Ξένη Μπαλωτή την απολαύσαμε κυρίως για το ενδιαφέρον που προκαλέσαμε στο κοινό μας ώστε με τις ερωτήσεις τους να εξαντλήσουμε όλα τα χρονικά όρια που είχαμε για την παραμονή μας στο «Μ.Μερκούρη». Ναι, εμείς κλείσαμε αυτόν τον υπέροχο χώρο του Δ.Αθηναίων.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν, ευχαριστούμε τους συνυποψηφίους
μας Βασίλης Χαρόπουλος και Pelagia Kyriazi που μας τίμησαν με την παρουσία τους και
βεβαίως τον δημοσιογράφο Γιάννης Παπαγεωργίου / Giannis Papageorgiou που αποδέχτηκε την πρόσκληση να συντονίσει την συζήτηση μας με το κοινό.

Η παρέμβαση του Σταύρος Θεοδωράκης και η παρουσία των υπευθύνων του
Comite Akropole-La Republique en Marche, Pierre Ecoiffier P.Ecoiffier και Jean-Baptiste PerrinJean-Baptiste PerrinJean-Baptiste Perrin Perrin, ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι στην πορεία προς την 26η Μαΐου μιλάμε μόνο για την Ευρώπη, μόνο για τις Ευρωεκλογές και κυρίως παρουσιάζουμε το Πρόγραμμά του To Potami για την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση. Γι’αυτό, τα πολιτικά φληναφήματα των άλλων κομμάτων δεν μας αφορούν αφού οι Ευρωεκλογές κρίνουν τη θέση και το ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη και όχι την εθνική μας Κυβέρνηση.

Προσωπικά, συνεχίζω να απολαμβάνω αυτή την προεκλογική εκστρατεία γιατί έχει μόνο ποιότητα. #Ευρωεκλογές2019

 *Η Ξένη Μπαλωτή είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ποτάμι