Στιγμιότυπο 2019 05 24 4.20.35 μμ

Άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά κλείνει με επιτυχία για τα Coding Bootcamps. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα προγραμματισμού που συνδιοργανώνονται από την PeopleCert Εκπαιδευτική και τη HePIS στο πλαίσιο της Alliance For Digital Employability (AFDEmp) και πραγματοποιούνται στο PeopleCert Innovation and Excellence Centre. Κι αυτή η επιτυχία επισφραγίστηκε στα Education Leader Awards.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν τα Coding Bootcamps διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Education Leader Awards 2019, όπου επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.

45d8fc89 1804 4622 9074 a3d1029e4cea

Το βραβείο παρέλαβε το Ιδρυτικό Μέλος και Διευθύντρια της AFDEmp, Ελένη Νικολαΐδου, η οποία στην ευχαριστήρια ομιλία της τόνισε το σημαντικό έργο που γίνεται στα Coding Bootcamps, αλλά και το εντυπωσιακό ποσοστό απασχολησιμότητας του 97% των αποφοίτων.

Περισσότεροι από 250 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων.

Η ομάδα κέρδισε:

  • Βραβείο Gold στην κατηγορία Στρατηγική Μάρκετινγκ
  • Βραβείο Bronze στην κατηγορία Καινοτομία στη Διδασκαλία

Το βραβείο Gold απονεμήθηκε ως αναγνώριση της πρόκλησης του να «χτίζεις» ένα brand από το μηδέν. Κανείς δε γνώριζε την ύπαρξή μας πριν από 3 χρόνια. Παράλληλα ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που έπρεπε να αποδείξουμε τη λειτουργικότητα των Coding Bootcamps. Αξιοποιήσαμε όλα τα εργαλεία του μάρκετινγκ, «χτίζοντας» βήμα-βήμα το brand μας με υπομονή.

Το βραβείο Bronze απονεμήθηκε για το καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας το οποίο αποτελείται από 500 διδακτικές ώρες. Συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση σε ποσοστό 30/70. Περιλαμβάνει εβδομαδιαίες εργασίες, ατομικά και ομαδικά project, αλλά και 2 PeopleCert πιστοποιητικά. Έτσι οι απόφοιτοι αποκτούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ζητά η αγορά εργασίας.

Μέχρι στιγμής 600 νέοι έχουν δοκιμάσει να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από τα Coding Bootcamps!

Το επόμενο Coding Bootcamp ξεκινά τον Οκτώβριο του 2019.

 

Στιγμιότυπο 2019 05 24 4.23.14 μμ