Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 17 Ιουνίου καθ’  όλο το 24ωρο, στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος. Οι διακοπές κυκλοφορίας πραγματοποιούνται από το ύψος της συμβολής της Συγγρού με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φραντζή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή. Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ζαν Μωρέας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρου Συγγρού.
  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της οδού Καλλιρρόης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ζαν Μωρέας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρου Συγγρού.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Φραντζή. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.