Ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι στην τιμητική τελευταία θέση και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Το όνομα του Παναγιώτη Πικραμμένου γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο STAR, όπου αποκάλυψε επίσης πως την τελευταία, τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σχετικά με τα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι θα πρέπει να κινηθούμε ως χώρα με βάση τις συμμαχίες που έχουμε, ενώ πρόσθεσε ότι θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προκλητικότητα της Τουρκίας.   «Η υπερβολική δραματοποίηση κάνει τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο. Αν ο πρωθυπουργός γνώριζε κάτι σημαντικό, εικάζω ότι θα είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ έγινε στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής διαχείρισης. Ας αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα εθνικά θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.