Δε θα ταξιδέψει για Γαύδο το πλοιάριο των Gavdos Cruises το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, λόγω της απώλειας μιας αγαπητής “Γαυδιώτισσας” από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, πρόκειται για την Μπεττίνα Κουρή-Trüper που έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το τελευταίο χρονικό διάστημα και σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.

mpetina

Η Μπεττίνα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί, το αγαπούσε πολύ, το διαφήμιζε παντού και πάντα πρόσφερε ότι μπορούσε για τη Γαύδο, με αποτέλεσμα να την ξέρουν και να την αγαπούν όλοι εκεί.

bettina

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Κουρή, πραγματοποιούσαν τα δρομολόγια από τα Σφακιά προς τη Γαύδο και πίσω με καθημερινά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

betina family

Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, μεταβίβασε στο zarpanews.gr τη θλίψη της για το γεγονός λέγοντας πως “θα μας λείψει πολύ αυτός ο τόσο καλός και δραστήριος άνθρωπος, που πρόσφερε συνεχώς στη Γαύδο και του Γαυδιώτες. Καλό ταξίδι να έχει και συλλυπητήρια στους οικείους της”.

gavdos ploio e1561131036163