Πηγές του καναλιού του Φαλήρου επιβεβαίωναν στο ethnos.gr πως ο τελικός του «Survivor 3» θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα.

Από το πρωί κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία πως ο τελικός του «Survivor» θα διεξαχθεί τελικά στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι όπως είχε αποφασιστεί αρχικά. Μάλιστα ο ΣΚΑΪ είχε στείλει και τις σχετικές προσκλήσεις στους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για να παρευρεθούν στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Πριν από λίγη ώρα πηγές του καναλιού του Φαλήρου επιβεβαίωναν στο ethnos.gr πως ο τελικός του «Survivor 3» θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα. Θα διεξαχθούν δύο παράλληλοι τελικοί, έναν με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι  για λογαριασμό του καναλιού του TV8 από το οποίο προβάλλεται το ριάλιτι στην γειτονική χώρα και έναν με οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη από τους οποίους θα προκύψουν ο Τούρκος και ο Έλληνας νικητής αντίστοιχα.

Πληροφορίες τις τελευταίας ώρας αναφέρουν πως από χθες υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα σε τεταμένο κλίμα μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος και έλαβε την τελική απόφαση για την διεξαγωγή του ελληνικού τελικού του «Survivor» στην Κωνσταντινούπολη.

Με το επιχείρημα της συμπίεσης του κόστους την όλης παραγωγής. Κάτι φυσικά που προκάλεσε έντονη ενόχληση στα στελέχη του ΣΚΑΪ καθώς υποτίθεται πως υπήρχε συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα εβδομάδες νωρίτερα.

Σύμφωνα με έμπειρους παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς η απόφαση του Τούρκου καναλάρχη κλείνει και την τελευταία χαραμάδα στην προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί φυσικά το «πάγωμα» της προβολής του τρέιλερ συμμετοχών του «The Voice» και παράλληλα η πρόωρη ολοκλήρωση του «Power of love». Όλα δείχνουν πως η τελευταία ημέρα του Ιουνίου σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ.

ethnos.gr