Η γνωστή αθλήτρια είχε συμφωνήσει να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο με περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρναν οι υπόλοιποι παίκτες

Μετά από πεντέμισι μήνες, το «Survivor 3» έφτασε στο τέλος του και νικήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναδείχθηκε μία γυναίκα. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα. Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο, τον οποίο έχασε πέρσι από τον Ηλία Γκότση, η 26χρονη αθλήτρια κέρδισε και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμφωνήσει να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο με περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρναν οι υπόλοιποι παίκτες. Συγκεκριμένα, είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η πρωταθλήτρια στίβου που έμεινε 19 ολόκληρες εβδομάδες στο «Survivor 3» κέρδισε 228.000 ευρώ. Αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο «Survivor 3», τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7), η αθλήτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη στο φετινό «Survivor». «Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τα χρήματα που πήρε, επεσήμανε: «Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Όσο για το αν ερωτεύτηκε τον Ατακάν κατά την παραμονή της μέσα στο reality επιβίωσης, εξομολογήθηκε: «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».