Η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σαλμά, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Μουλάι Χασάν, έφθασαν για διακοπές στην Σκιάθο το απόγευμα της Παρασκευής (5/7).

AdTech Ad

Οι υψηλοί επισκέπτες έφθασαν στο καταπράσινο νησί των Σποράδων με το βασιλικό learjet, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Λατρεύει την Ελλάδα

Επιβιβάστηκαν σε μαύρα αυτοκίνητα τύπου βαν και κατευθύνθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Κουκουναριές. Η πριγκίπισσα και πρώην βασίλισσα του Μαρόκο, μαζί με τον γιο της, συνοδεύονται από πολυμελή ακολουθία.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, αφού η οικογένεια κάθε καλοκαίρι σχεδόν, έρχεται στη χώρα μας. Πρόπερσι, η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Μεσσηνία, είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα.

Υπάρχουν φήμες πως εκτός από το Ιόνιο, είχε επισκεφθεί και την Κέα όπου αγόρασε και μια βίλα.

Χώρισε από τον βασιλιά αλλά παραμένει πριγκίπισσα

Η διάρκεια των διακοπών της πριγκίπισσας Λάλα Σαλμά και του διαδόχου του Μαρόκο Μουλάι Χασάν δεν έχει γίνει γνωστή. Άγνωστες είναι και οι κινήσεις που πρόκειται να κάνουν στη Σκιάθο.

Η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκο Μοχάμεντ ΣΤ΄ και χώρισαν πέρυσι. Διατηρεί όμως, τον τίτλο της πρώην βασίλισσας – πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλάι Χασάν.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ