μέχρι σήμερα σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει θέση στο υπουργείο Εργασίας, στον τομέα της πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης

Νέα κυβέρνηση: Τo σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υλοποιήσει στο υπουργείο Eργασίας το δίδυμο Βρούτση- Μηταράκη, ενώ υφυπουργός αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης ορίστηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μέχρι σήμερα σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα μεταρρύθμισης , με εντυπωσιακή πορεία σε διεθνείς οργανισμούς.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μόλις 32 ετών γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών, ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Ανάπτυξης.

Είναι Επισκέπτρια Λέκτορας στο Κέντρο Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge, ενώ έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική́ Πολιτική́ στο Government School του UCL.

Στα 26 της εντάχθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ στο Παρίσι ως οικονομολόγος και ειδικός στον ανταγωνισμό́. Το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού́ του ΟΟΣΑ, κομμάτι των προαπαιτούμενων του 3ου Μνημονίου.