Μια παλιά και πολύ γνώριμη κόντρα ανάμεσα στο Βήμα και στην Καθημερινή επανήλθε τελευταία στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με την αρχή να γίνεται από το Βήμα, αν και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πάντα προερχόταν από το Βήμα. Εν ολίγοις, Καρακούσης εναντίον Παπαχελά και ενδεχομένως και το αντίστροφο (;) με αφορμή το γεγονός ότι οι υπουργοί της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης επιλέγουν να δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη στην Καθημερινή.

Δεν χρειάζεται κανείς να αναζητήσει τους λόγους, που σχετίζονται με το προφίλ της Καθημερινής, αν θα πρέπει να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν ο σημερινός διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης και πρώην διευθυντής της Καθημερινής (και σε συνεχή παλαιόθεν κόντρα με τον Παπαχελά ) είχε περιλούσει την οικογένεια Μητσοτάκη με διάφορα κοσμητικά επίθετα που τότε δεν τιμούσαν κανέναν.

Ωστόσο δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτές οι κόντρες για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον στην εποχή μας, μικρό ενδιαφέρον έχει πού θα δώσει ο υπουργός πρώτος συνέντευξη και τι φοβερό θα πει, από τη στιγμή που ένας είναι ο αρχηγός και αυτός τα έχει πει όλα ή σχεδόν όλα.

Λοιπόν μην τρώγεστε γιατί είναι κουραστικό για τους λίγους πλέον αναγνώστες που έχουν απομείνει..