Μετά από μεγάλη αναμονή (επιτέλους) έχουμε στα χέρια μας το νέο τρέιλερ της σειράς Peaky Blinders αλλά δυστυχώς (προς μεγάλη μας απογοήτευση) ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα προβληθεί.

Η τέταρτη σεζόν της πολύ αναμενόμενης σειράς, μας άφησε με τον Τόμας Σέλμπι να έχει εκλεχθεί βουλευτής αμέσως μετά το ξεκαθάρισμα των εχθρών του. Ο Τόμας, όμως, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη νοητική κατάσταση ενώ το παρελθόν του τον στοιχειώνει όλο και περισσότερο.

Τι θα δούμε, όμως στην 5η σεζόν;

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη του BBC, η οικογένεια επιστρέφει μετά την οικονομική κρίση του 1929 και ο βουλευτής -πλέον- Τόμας Σέλμπι προσεγγίζεται από έναν χαρισματικό πολιτικό με ένα τολμηρό όραμα για την Βρετανία. Η στάση του Τόμας θα καθορίσει, όχι μόνο το μέλλον της οικογένειάς του, αλλά και ολόκληρου του έθνους.

Φυσικά, όπως μας έχει συνιθίσει η αγαπημένη σειρά, αναμένεται πολύ βία, πολλά όπλα και πολλές σκηνές με την αδίστακτη οικογένεια Σέλμπι.

Στο καστ, θα βρίσκονται φυσικά, οι Κίλιαν ΜέρφιΈλεν ΜακΡόριΠολ ΆντερσονΣόφι ΡαντλΤζο Κόουλ και στη φετινή σεζόν θα προστεθούν και οι Σαμ ΚλάφλινΆνια Τέιλορ-Τζόι και Μπράιαν Γκλίσον.

Δείτε το τρέιλερ της 5ης σεζόν