Ο 30χρονος έλαβε χιλιάδες μηνύματα απευθείας από εταιρείες, ή από εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και από απλούς ανθρώπους που του εύχονταν καλή τύχη.

Ο Patrick Hoagland από το Φοίνιξ των ΗΠΑ εργαζόταν ως χειριστής μηχανήματος σε μια εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλου προτού απολυθεί. Άρχισε αμέσως να ψάχνει για δουλειά, συμπληρώνοντας αιτήσεις διαδικτυακά και στέλνοντας βιογραφικά σε τοπικές επιχειρήσεις, αλλά δεν λάμβανε απάντηση.

Δεν το έβαλε, όμως, κάτω και αποφάσισε να αλλάξει τρόπο δράσης: τύπωσε, λοιπόν, 200 αντίτυπα του βιογραφικού του και βγήκε στους δρόμους, προς αναζήτηση εργασίας.

«Εργαζόμουν μόλις για λίγες εβδομάδες, αλλά αυτό ήταν απρόσμενο και έπρεπε να σκεφτώ κάτι γρήγορα. Στην αρχή γέλασα μόνος μου και σκέφτηκα ότι ήταν ανόητο, αλλά συνέχισα να το σκέφτομαι και είπα γιατί όχι; Υπάρχουν εκατομμύρια οδηγοί τους δρόμους του Φοίνιξ, κάποιος μπορεί να με προσλάβει», εξήγησε ο 30χρονος για την ιδέα του, σύμφωνα με το CNN.

Η ιδέα τελικά του βγήκε σε καλό: Η Melissa DiGianfilippo τον είδε την ώρα που οδηγούσε και αποφάσισε να βοηθήσει. «Εντυπωσιάστηκα με τον Patrick γιατί είχε ‘200 βαθμούς’ έξω και αυτό που είδα ήταν απρόσμενο. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου με μια πινακίδα και έναν πάκο βιογραφικών, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του».

vedP5Bz9 normal

MelissaDiGianfilippo@MelissaPR

I was driving down Camelback Rd in Phx near my office and saw this guy on the side of the road with a smile in 110-degree heat, with a sign asking people to take his resume. I love that he was not asking for a handout, just for people to consider him for a job. #pleaseshare #job

View image on TwitterView image on Twitter
428 people are talking about this

Η γυναίκα διατηρεί μια εταιρεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων και εντυπωσιάστηκε από την δημιουργικότητά του, επομένως πήρε ένα βιογραφικό του. Συνειδητοποίησε ότι η εμπειρία του δεν έκανε για την εταιρεία της, αλλά αποφάσισε να ανεβάσει το βιογραφικό του στα social media για να τον βοηθήσει με κάποιο τρόπο.

Αυτό που έγινε στη συνέχεια ξάφνιασε τόσο τον Hoagland όσο και την ίδια: ο 30χρονος έλαβε χιλιάδες μηνύματα απευθείας από εταιρείες, ή από εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και από απλούς ανθρώπους που του εύχονταν καλή τύχη.

Αφού μελέτησε όλες τις προσφορές, ο Patrick τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει σε μια εταιρεία τσιμέντων στο Φοίνιξ. Συνάντησε την ιδιοκτήτρια και ήξερε αμέσως ότι η θέση ήταν η σωστή για εκείνον.

Ο Patrick και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων στη Melissa, η οποία, όπως λέει, με την πράξη της, του άλλαξε τη ζωή.

πηγη