Γιατροί διατείνονται ότι κατάφεραν να μεταθέσουν τουλάχιστον για μια 20ετία την εμμηνόπαυση στης γυναίκες εμφυτεύοντας ιστούς ωοθηκών στη μασχάλη!!!!

Σε δημοσίευμα της DailyMail αναφέρεται ότι ήδη εννέα γυναίκες δέχτηκαν να υποβληθούν σε αυτή την επαναστατική μέθοδο αξίας 7000 λιρών. Η όλη διαδικασία δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά.

Η νέα αυτή μέθοδος εκτιμά η ιατρική ομάδα που την εφαρμόζει ότι θα απαλλάξει τη γυναίκα από όλα τα προβλήματα ( εξάψεις, εφιδρώσεις, αυπνίες, δυσάρεστες ψυχολογικές μεταπτώσεις) που παρουσιάζει κατα την εμμηνόπαυση, που δεν αφορούν μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως την οστεοπόρωση και τα καρδιακές παθήσεις.

Ιστοί ωοθηκών αφαιρούνται και εμφυτεύονται σε συγκεκριμένο σημείο της μασχάλης της γυναίκας.

Υπάρχει ενδεχομένως η δυνατότητα να παραταθεί έτσι η γόνιμη περίοδος της γυναίκας,αλλά η ιατρική ομάδα θεωρεί ότι σκοπός της είναι να εξαλειφθούν τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις από την εμμηνόπαυση.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, εννέα Βρετανίδες, ηλικίας 22 εως 36 ετών ήδη υποβλήθηκαν σε αυτή τη διαδικασία, η οποία παρέχεται ιδιωτικά σε κάθε Βρετανίδα ανω των 40.

Γυναίκες που πάσχουν από ενδομητρίωση και υπερβλήθησαν σε υστερεκτομή  θα μπορούσαν να υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να απαλλαγούν από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως  η Dixie-Louise Dexter,  η οποία στα 20 της χρόνια -33 ετών σήμερα – διαγνώστηκε με ενδομητρίωση και πέρσυ υποβλήθηκε σε υστερεκτομή. Τμήμα των οωθηκών αφαιρείτα και καταψύχεται πριν μεταμοσχευτεί εκ νέου στο σώμα της γυναίκας

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7318435/Doctors-halt-menopause-Revolutionary-procedure-delays-process-20-years.html