Η Αναστασία Γερολυμάτου στις 25 Αυγούστου θα επιχειρήσει με γουιντ σέρφινγκ το διάπλου Σκάλας Κεφαλλονιάς – Κυλλήνη και θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στο Αργοστόλι στις 31 Αυγούστου

Περίμενε αυτή τη στιγμή για περισσότερο από 40 χρόνια. Η Αναστασία Γερολυμάτουπου έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις ικανότητες της στο γουιντσέρφινγκ ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο που θα ενώσει όλη την Κεφαλλονιά και όλη την Ελλάδα.

Στις 25 Αυγούστου θα επιχειρήσει να κάνει τον διάπλου από τη Σκάλα Κεφαλλονιάς στην Κυλλήνη. Πρόκειται για απόσταση 18 ναυτικών μιλίων που πέρα από την δυσκολία έχει και τον δικό της συμβολισμό καθώς η Αναστασία έχει συμπληρώσει το 81ο έτος της ηλικίας της που αριθμητικά είναι αντίστροφο της απόστασης αλλά ταυτόσημο με την δύναμη, το θάρρος και την ενέργεια μιας… 18χρονης. H 81χρονη Αναστασία έγινε βασικό θέμα στο εξώφυλλο του περιοδικού People τον Ιούλιο του 2019.

greececover319-377x500.jpg

«Μαζί θα τα καταφέρουμε»

«Απευθύνομαι σε μικρούς και μεγάλους. Το κάνω για όλους σας που αισθάνεστε νέοι. Ό,τι κι αν κάνετε να το κάνετε ωραία, σωστά στη φύση, στις καθαρές μας θάλασσες, στα καθαρά μας βουνά και μαζί θα τα καταφέρουμε», λέει η Αναστασία Γερολυμάτου στο όμορφο βίντεο που φιλοξενεί στον λογαριασμό της στο facebook και προαναγγέλλει το μεγάλο της εγχείρημα.

Το μεγάλο πάρτι στις 31 Αυγούστου

Στο πλευρό της βρίσκεται σχεδόν όλη η Κεφαλλονιά, εθελοντές και επιχειρηματίες που απλόχερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της όχι μόνο για την πενταήμερη γιορτή του διάπλου αλλά και για το μεγάλο πάρτι που σχεδιάζει η ίδια προκειμένου να καλέσει όλους τους νέους κάθε… ηλικίας προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους και τη δύναμη τους. «Πάντα ήθελα να κάνω μία μεγάλη γιορτή, για μένα, για το νησί, για τους Έλληνες και τους ξένους μας που μας επισκέπτονται. Πάντα ήθελα να τους βλέπω μαζί. Σάββατο βράδυ, λοιπόν, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στο κέντρο του Αργοστολίου μπροστά από την Περιφέρεια θα κάνω μεγάλο πάρτι για όλους με την βοήθεια και των επιχειρηματιών που με βοήθησαν. Ας είναι καλά ο Δήμος Αργοστολίου και η Περιφέρεια που και αυτοί που με βοήθησαν πολύ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Χρόνη και τη Σοφία. Ο Χρόνης θα είναι και ο dj του πάρτι», λέει η Αναστασία και προσθέτει:

Αναστασία Γερολυμάτου: Η 81χρονη γιαγιά - σέρφερ της Κεφαλονιάς (vid)
Αναστασία Γερολυμάτου: Η 81χρονη γιαγιά – σέρφερ της Κεφαλονιάς

«Τα κρασιά θα είναι προσφορά του Συνεταιρισμού Ρομπόλα και της Gentilini. Και μάντολλες από τον “Σέσουλα” για όλους. Είναι τόσο ωραίο να κάνεις κάτι για τον τόπο σου. Σας ευχαριστώ όλους που πιστέψατε σε μένα. Περιμένω όλο το νησί. Θα βγουν τα ψάρια στη στεριά με αυτό το πάρτι». 

 ΕΘΝΟΣ