Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τον Σεπτέμβριο 2019 και η κάρτα ταρώ του μήνα

Αφήνουμε πίσω μας τις κακοτυχίες και τις δυσκολίες στις προσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις, καλοδεχόμαστε ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα και καταστάσεις για τις επαγγελματικές προσδοκίες και τους στόχους μας, θωρακίζουμε τη συναισθηματική μας καθημερινότητα όλο το μήνα Σεπτέμβρη, απ’ τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες μας για το ταίρι που μας ενδιαφέρει, αιχμαλωτίζουμε με ήρεμες και γαλήνιες αποφάσεις τη σχέση που ονειρευόμαστε. Οι οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις έχουν την τιμητική τους, η μοναχική μας ψυχή μπορεί ν’ αντλήσει τον πλούτο και τη ζεστασιά μιας πρωτόγνωρης, αισθησιακής γνωριμίας, τη σπίθα ενός ανέγγιχτου φλερτ να βασανίζει γλυκά τις ώρες μας, αν επιστρατεύσουμε τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα και τα γοητευτικά μας ταλέντα για να δαμάσουμε τον εγωισμό και το πείσμα, αναθαρρεύοντας στις καρδιές μας μόνο την κρυστάλλινη αγάπη.

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Σεπτέμβριο 2019, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι’ αυτό το μήνα:

Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019!