Μία από αυτές που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω στο X Factor ήταν αυτή της Ζωής-Μισέλ Μπακίρη. Η 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με τη φωνή της. Η νεαρή με καταγωγή από τη Ρόδο που μένει στην Λευκωσία, πήρε πτυχίο πιάνου στα 15. Είναι υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και έχει κάνει και master classes στην Αυστρία.

Η Ζωή επέλεξε να τραγουδήσει το «Εν Λευκώ» της Νατάσας Μποφίλιου, αφήνοντας άφωνους τους κριτές. Η διαγωνιζόμενη έλαβε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση. «Από την καρδιά μου, τέσσερα ναι» της είπε ο Γιώργους Θεοφάνους, ο οποίος βρήκε τον νικητή στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπατσάκωνα.

Η 19χρονη Ζωή, ωστόσο, δεν έκανε εντύπωση μόνο στους κριτές του X Factor, οι οποίοι άκουσαν και άλλες εντυπωσιακές φωνές, αλλά και στους τηλεθεατές. Μέσα σε πέντε ημέρες, η οντισιόν της Ζωής έχει πάνω από 313 χιλιάδες views στο Youtube και βρίσκεται τρίτη στις τάσεις. Οπως φαίνεται, οι τηλεθεατές ψάχνουν και βλέπουν την οντισιόν της φοιτήτριας Ιατρικής.

Η Ζωή, το καλοκαίρι, εμφανίστηκε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου. Η τύχη της στο X Factor, όπως και των υπολοίπων, θα κριθεί στο bootcamp.