Γενικά βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές το Σάββατο με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και νότια , ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη.

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που το βράδυ θα ενταθούν . Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια με φαινόμενα που πιθανόν να είναι ισχυρά στα δυτικά και το βράδυ στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα , ενώ θα ενισχυθούν οι νοτιάδες στα 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μπ . Από την Τρίτη αυτό το κύμα θα εξασθενήσει και στα μέσα της εβδομάδος ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής - Άνοδος θερμοκρασίας

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ανατολικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς και από το απόγευμα θα ενισχυθούν τοπικά στο Αιγαίο σε 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής - Άνοδος θερμοκρασίας

ΔΕΥΤΕΡΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς ισχυρά στη δυτική Ελλάδα μέχρι αργά το βράδυ και από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής - Άνοδος θερμοκρασίας

ΤΡΙΤΗ

Στη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά τις πρωινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΝΌΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΎ

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής - Άνοδος θερμοκρασίας
Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής - Άνοδος θερμοκρασίας