Στο εδώλιο ο ύποπτος και ακριβώς απέναντι του η οικογένεια της δολοφονημένης 22χρονης Βρετανής
Ξεκίνησε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας η δίκη του υπόπτου για τη δολοφονία της 22χρονη Βρετανής Γκρέις Μιλέιν τον Δεκέμβριο του 2018. Ένα άγριο έγκλημα μέσω… Tinder.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία της Βρετανής τουρίστριας Γκρέις Μιλέιν έκλεισε ραντεβού μέσω Tinder, ενώ το πτώμα της 22χρονης βρισκόταν μέσα σε μια βαλίτσα στο δωμάτιο του.

Αυτή είναι η πρώτη αποκάλυψη που έγινε από την κατηγορούσα αρχή στο δικαστήριο του Όκλαντ όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης από τη Βρετανία. Στο εδώλιο κάθεται ένας 27χρονος, το όνομα του οποίου δεν μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα. Απέναντι του είναι οι γονείς της Γκρέις.αρχείο λήψης 1

Η 22χρονη καταγόταν από το Γουίκφορντ του Έσεξ. Εθεάθη στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας για τελευταία φορά στις 1 Δεκεμβρίου του 2018. Η σορός της βρέθηκε μία εβδομάδα μετά.

Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 22χρονης οφείλεται σε ατύχημα κατά τη διάρκεια συναινετικής σεξουαλικής πράξης. Διευκρινίζει ότι έγιναν «πράξεις με στόχο την αύξηση της σεξουαλικής ικανοποίησης, οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη».

Ο πατέρας της Γκρέις, σε δήλωσή του που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, μίλησε για την κοινωνική «Gracie» του, «που έκανε εύκολα φίλους και αγαπούσε την οικογένειά της». 

πηγη