Μία εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία της νόσου με την παγκόσμια καμπάνια “Diabetes. Your Type” ξεκίνησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2019, η Sanofi Ελλάδας με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την υγεία των ατόμων με διαβήτη.

Η πρωτοβουλία παρουσιάζει αληθινές ιστορίες ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ζουν με διαβήτη και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χάρη σε εξατομικευμένες λύσεις υγείας που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες τους.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, κάθε άνθρωπος με διαβήτη είναι μοναδικός, με τον δικό του τρόπο ζωής, τις δικές του συνήθειες, τη δική του γενική κατάσταση υγείας που καθιστά τις ανάγκες διαχείρισης της νόσου συγκεκριμένες για τον καθένα. Για να διαχειρίζεται την υγεία του αποτελεσματικά, κάθε άτομο χρειάζεται έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης, παρακολούθησης και υποστήριξης, παράλληλα με διαφορετικές θεραπείες.

Η καμπάνια “Diabetes. Your Type” αναδεικνύει τις πολλαπλές ανάγκες των ατόμων με διαβήτη και είναι εναρμονισμένη με τις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες των ειδικών για τον διαβήτη, οι οποίες συστήνουν πιο εξατομικευμένες θεραπευτικές λύσεις. Το υλικό της καμπάνιας είναι διαθέσιμο στο www.sanofi.gr

Ανθή Αγγελοπούλου