Ο Πάνος Τριανταφύλλου, την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, κατέκτησε το παγκόσμιο κύπαλλο ξιφασκίας με αμαξίδιο

Τις τελευταίες δύο ημέρες -και δικαίως- τα ελληνικά social media έχουν κατακλυστεί με το κατόρθωμα του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση ATP Finals, όπου ο 21χρονος τενίστας κατέκτησε το χρυσό, γράφοντας Ιστορία. Κάπου ανάμεσα στις αναρτήσεις για τον Στέφανο, όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα ακόμη όνομα, όχι τόσο γνωστό, που γρήγορα δημιούργησε συζήτηση.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου, την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στις 17 Νοεμβρίου, κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο, μετά από μια σειρά μεταλλίων και διακρίσεων σε παγκόσμια και ολυμπιακά τουρνουά. Το κατόρθωμα του κ. Τριανταφύλλου είναι μεγαλειώδες, αν σκεφτεί κανείς ότι στη δική του καριέρα δεν υπήρξαν ποτέ χορηγοί, πράγμα που σημαίνει ότι με το απόθεμα των οικονομικών και ψυχολογικών του πόρων παλεύει σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία του νεαρού ξιφομάχου κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί θαυμασμό:

ZPwBU4zy normal

Ο Ελληνοκρουσμενος@PrSidon
Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον Κο Τσιτσιπα, αλλά βρε παιδιά, τον Κο Πανο Τριανταφυλλου γιατί δεν τον βλέπω πουθενά;
Παγκόσμιο κύπελο ξιφασκίας.
💪🤜🤛👏

View image on Twitter
405 people are talking about this
yEdZaydy normal

Sᴛᴀʀᴋ Aɴᴀɢɴᴏsᴛᴏs ⎊@anagnostos_
Πολλά μπράβο στον Πάνο Τριανταφύλλου που κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αναπηρικό αμαξίδιο! Χωρίς χορηγούς, χωρίς πρωθυπουργούς θεατές, με πραγματικές θυσίες και κόπους!!! Συγχαρητήρια λεβέντη 👏👏👏👏