Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός/ Δωρεάν μαθήματα από τη”MATHESIS”
Στιγμιότυπο 2019 12 07 11.56.08 πμ
Αν ενδιαφέρεστε για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, ίσως θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε τα -δωρεάν- μαθήματα που προσφέρει η ”MATHESIS” μοναδικό MOOC στα Ελληνικά. (Ο όρος MOOC ή «Μαζικά Ελεύθερα Διαδικτυακά Μαθήματα», όπως αποδίδεται στα ελληνικά, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο χώρο της εκπαίδευσης το 2008 κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας των Καναδών καθηγητών πανεπιστημίου George Siemens και David Cormier.
Πρόκειται για διαδικτυακά (online) μαθήματα (courses), που αποσκοπούν στη μαζική (massive) συμμετοχή και ανοικτή (open) πρόσβαση στη γνώση μέσω του διαδικτύου. ). Συγχαρητήρια αξίζουν στον εμπνευστή και διευθύνοντα του προγράμματος κ. Στέφανο Τραχανά και το Ίδρυμα ”Σταύρος Νιάρχος” Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν και νέα μαθήματα, και μάλιστα στα Αγγλικά, μια και η Αρχαία Ελλάδα προβάλλεται εδώ και χρόνια από ξένα Πανεπιστήμια.  ..
Στιγμιότυπο 2019 12 07 11.57.50 πμ
 Η   εγγραφή σας είναι απλή . Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και η επιλογή ενός κωδικού θα σας οδηγήσουν σε μια πλούσια σειρά μαθηματων Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Μαθηματικών , Φυσικής. Διδάσκουν ο Στέφανος Τραχανάς, Η Μαρία Ευθυμίου, ο  Θεοδόσης Τάσιος, ο Άγγελος Χανιώτης και πολλοί άλλοι..
 Δείτε το εισαγωγικό βίντεο..https://strongeuro.blogspot.com/2019/12/blog-post_7.html