Δύο παιδιά ή μάλλον δύο έφηβοι, ο Λευτέρης Χρυσοβιτσιάνος (12 ετών)  και ο Γιώργος Χουρδάκης (14 ετών) αγάπησαν νωρίς τον Καραγκιόζη. Τα αστεία του, ο τρόπος που σκέφτεται, που διακωμωδεί, που διασκεδάζει ο ίδιος και διασκεδάζει τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, έγιναν για τα παιδιά σπουδαία ερεθίσματα για να φτάσουν στο σημείο να τολμήσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή στον…γάμο του Μπάρμπα – Γιώργου!

Γάμος λοιπόν και μάλιστα ο γάμος του Μπαρμπαγιώργου. Και ποιος θα μείνει αδιάφορος σε αυτή την παράσταση ; Κανείς. Φίλοι και οπαδοί του Καραγκιόζη καλούνται στις 7 Μαρτίου 2020, ημέρα Σάββατο 11.45, στον τεχνοχώρο Cartel, Μικέλη 4, στο Αιγάλεω για να ρίξουν ρύζι στον…γαμπρό. Να είναι σίγουροι οι φίλοι ότι θα περάσουν θαυμάσια και παράλληλα θα απολαύσουν νέα παιδιά που ακολουθούν την παράδοση και αφήνουν τον εαυτό τους ανοικτό σε τέτοια μηνύματα. Παραδείγματα προς μίμηση, ενδεχομένως.

Στιγμιότυπο 2020 03 04 3.26.56 μμ

O Λευτέρης Χρυσοβιτσάνος και o  Γιώργος Χουρδάκης θα εμφανιστούν στην ΕΡΤ-2 την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 9 το βράδυ και θα μιλήσουν για όσα αγαπούν. Για τον Καραγκιόζη για το θέατρο Σκιών και ο,τι άλλο εκείνοι αναδείξουν από την ως τώρα ενασχόλησή τους με αυτό το σπάνιο είδος διασκέδασης. Θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι με την κόρη του Ευγένιου Σπαθάρη, τη Μένια, τον Ηλία Καρελλά και τον Νικόλα Τζιβελέκη