Ενημέρωση Δράσης Voucher Επιστημόνων με εκπαιδευτικό επίδομα 600€ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων


Το NEW YORK COLLEGE στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θέλοντας να σταθεί αρωγός στον αγώνα των επιστημόνων να οικοδομήσουν την Ελλάδα ξανά, μετά την έξοδο από τις πρωτοφανείς συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία, θα προσφέρει στους ελεύθερους επαγγελματίες των παρακάτω ειδικοτήτων ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Διαχείρισης των Social Media.

Επιπλέoν θα τους καθοδηγήσει σε ότι θα χρειαστούν για τη συμμετοχή τους στην επιταγή κατάρτισης.

Ενημερώσου και δήλωσε ενδιαφέρον εδώ.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση του επαγγελματικού τους profile στα social media, εξ αποστάσεως μέσω του Office 365 μέσω τηλεδιάσκεψης, meeting rooms και διαμοιρασμό οθόνης (Screen Share).

___________________________________________________________________________

Το New York College Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Eπιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ.2) ενημερώνει τους δυνητικά ωφελούμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην δράση: Voucher Επιστημόνων για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Μη χάνεις χρόνο… Φρόντισε να είσαι από τους πρώτους που θα συμμετέχουν!

Ενημερώσου και δήλωσε ενδιαφέρον εδώ.

Στόχος Προγράμματος:

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ δίνεται η δυνατότητα λήψης του ανάλογου πιστοποιητικού.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων αφορά 166.000 άτομα σε όλη την επικράτεια και απευθύνεται σε:

  • Δικηγόρους
  • Γιατρούς (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
  • Μηχανικούς/ Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγους/ Λογιστές
  • Εκπαιδευτικούς
  • Ερευνητές

Διάρκεια Προγράμματος:

Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης* τηλεκατάρτισης ( *παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα).

Εκπαιδευτικό επίδομα:

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 600€ και αφορά την κατάρτιση των υποψηφίων. Το εκπαιδευτικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις.


Λεπτομέρειες

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Copy%20of%20Untitled%20(1)

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ: www.nyc.gr/voucher-form και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη συμμετοχής.