Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Η Ολγα Τρέμη είχε αναλάβει προ μηνών τη βραδυνή εκπομπή στην ΕΡΤ με τον τίτλο 10. Μεταδιδόταν και ενδεχομένως θα συνεχίσει να μεταδίδεται με άλλους συντελεστές αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Κατά τη διάρκεια όλων των εκπομπών φιλοξενήθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας ( ή σχεδόν όλο) και μέσα από αυτά διοχετεύθηκαν σημαντικές ειδήσεις προς τα έξω. Η κυρία Τρέμη ωστόσο , κάποιες φορές, είχε έρθει σε έμμεση σύγκρουση με έναν εκ των συνεργατών της, τον Ηλία Κανέλλη, τον οποίον δεν τον άφηνε, να εκφράσει την άποψή του. Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί και ουδείς γνωρίζει αν αυτά τα περιστατικά δημιούργησαν μια εικόνα που οδήγησε την δημοσιογράφο να πάρει αποφάσεις.

Οταν ξεκίνησε η αλλαγή του τρόπου μετάδοσης της εκπομπής λόγω του κορονοιού, οι συνδέσεις με τους συνεργάτες της πραγματοποιούνταν μέσω skype, γεγονός που δυσχέραινε την επικοινωνία γενικότερα.

Την τελευταία εβδομάδα η επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας Νικόλ Λειβαδάρη ανακοίνωσε ότι η Ολγα Τρέμη με συνεργείο της ΕΡΤ πραγματοποίησε έρευνα για τον κορονοϊό με επί τόπου επισκέψεις σε νοσοκομείο. Μάλιστα ορισμένα πλάνα από το ντοκυμαντέρ μεταδόθηκαν στο δελτίο.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό της Ολγας Τρέμη, ούτε τον τρόπο που χειρίζεται τον τηλεοπτικό λόγο. Ωστόσο κάτι συνέβη. `Η δεν συνέβη απολύτως τίποτα…και ήταν εντελώς προσωπικοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο να εγκαταλείψει έναν χώρο όπου καταξιώθηκε. Εκτός αν ισχύουν κάποιες πληροφορίες που την θέλουν να μετακομίζει σε άλλο κανάλι όπου μόλις ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων παλιός στενός της συνεργάτης – και όχι μόνο – από το παλιό MEGA.