Ξανά ο Σ. Τσιόδρας στην ενημέρωση….

Ο Σωτήρης Τσιόδρας θα συμμετάσχει στην ενημέρωση για τον κορονοϊό σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

Η επιστροφή του καθηγητή δεν είναι μόνιμη στην τακτική ενημέρωση αλλά λόγω των περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί απαιτείται και η δική του συμβολή ενόψει του Δεκαπευνταύγουστου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ενημέρωση από το δίδυμο είχε γίνει στις 26 Μαΐου, μετά από 72 κοινές ενημερώσεις. Μάλιστα κατά την τελευταία ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει χαρακτηριστικά “δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο” και εξέφρασε την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά.

“Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει”.

 

Τις τελευταίες μέρες και δη στην Αττική τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών όχι μόνο από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αλλά και από εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας ώστε να γίνει κατανοητή η ανάγκη τήρησης των μέτρων.

Την ίδια στιγμή πύκνωναν οι φήμες ότι ο κ. Τσιόδρας είχε αποσυρθεί, κάτι το οποίο διέψευσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πέτσας χθες Δευτέρα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.