Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους ανακαίνισης, το κτήριο του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη επί  της οδού 2ας Μεραρχίας θα ανοίξει εντός του Νοεμβρίου και πάλι τις πόρτες του.

Σε όλους τους χώρους του θα στεγαστεί η μεγάλη ιστορική βιβλιοθήκη η οποία θα είναι προσβάσιμη στο κοινό. Από τις αρχές του 2015 το νέο αυτό χώρο θα κοσμούν σπάνια βιβλία, πρώτες εκδόσεις και ειδικές θεματικές συλλογές επωνύμων και θα  βρίσκονται στη διάθεση των φίλων και συνεργατών μας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλων των ενδιαφερόμενων ερευνητών, σπουδαστών και εκπροσώπων του επιστημονικού κοινού.

20

Για το λόγο αυτό και επειδή όλο το βιβλιοθηκονομικό προσωπικό θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία και οργάνωση των βιβλιοθηκών που θα μεταφερθούν στο κτήριο της οδού Μεραρχίας, ενημερώνουμε ότι η δανειστική βιβλιοθήκη, η οποία στεγάζεται στην οδό Κουντουριώτου 173 θα κλείσει από 1ης έως 30 Νοεμβρίου 2014. 

 

Για επιστροφές βιβλίων και για όποια πληροφορία, τα μέλη της Βιβλιοθήκης μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα 2104297540,-1,-2 και στη διεύθυνση Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας, στον Πειραιά.

P3020714

Για τα Μέλη της δανειστικής βιβλιοθήκης, τα οποία διαθέτουν φορητούς υπολογιστές, θα είναι στη διάθεσή τους το εντευκτήριο που λειτουργεί στο κτήριο του Ιδρύματος επί της οδού Πραξιτέλους 169, από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10.00 – 17.00.

 

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι όλοι θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως για το άνοιγμα της μεγάλης μας ιστορικής βιβλιοθήκης καθώς και για τις ώρες λειτουργίας της.

 

Από τη Γραμματεία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη