Διαφήμιση

Ο κύριος Γιούνκερ στην επιστολή του προς την υπηρεσιακή πρωθυπουργό επισημαίνει τη σημασία και τη σπουδαιότητα να συνεχίσει η ελληνική πλευρά να υλοποιεί όλα όσα έχουν υπογραφεί και προβλέπονται από την τελευταία συμφωνία.

Επιστολή στην κυρία Θάνου απέστειλε ο Πρόεδρος της Κομισίον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συγχαίροντας αρχικά την κυρία Θάνου για την ανάληψη των καθηκόντων της. 

Ο κύριος Γιούνκερ στην επιστολή του υπογραμμίζει πως η εφαρμογή των προβλέψεων της συμφωνίας που έχει υπογραφεί θα πρέπει να είναι απαρέγκλιτη. 

Ο κύριος Γιούνκερ υπογραμμίζει επίσης πως είναι ζωτικής σημασίας η έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις προώθηση των απαραίτητων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα. 

Σημαντικό θέμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί βάση, κατά τον κύριο Γιούνκερ, είναι και το ζήτημα των μεταναστευτικών ροών, στο οποίο ο Προέδρος της Κομισιόν σημειώνι στην επιστολή του πως «η Ευρώπη θα είναι δίπλα στις προσπάθειες τόσο της Ελλάδας όσο και των υπολοίπων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». 

Κλείνοντας την επιστολή του προς την κυρία Θάνου ο Πρόεδρος της Κομισιόν, τονίζει πως η χώρα μας μπορεί να βασίζεται τόσο στην Κομισιόν όσο και στον ίδιο προσωπικά για κάθε δυνατή βοήθεια. 

Η επιστολή:

giounerepistoli

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση