Σε συνολικό επαναλανσάρισµα του προγράμματός του προσανατολίζεται ο ΑΝΤ1 για τις αρχές του νέου έτους. Αιχµή του δόρατος στη νέα εποχή που επιθυµεί να σηµατοδοτήσει το κανάλι του Αµαρουσίου θα είναι η ιστορική αλλαγή στην ώρα µετάδοσης του δελτίου ειδήσεων, αλλά και η ενίσχυση του ψυχαγωγικού προγράµµατος µε νέες προσθήκες στη διευρυµένη πλέον prime time.

Όπως ενημερώνει η ”Real”, η µετάθεση των ειδήσεων στις 19.00 τοποθετείται στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς για να υλοποιηθεί πρέπει να υπάρξει συντονισµός µε τα νέα προγράµµατα που θα τοποθετηθούν στις 20.00, απέναντι δηλαδή από τα υπόλοιπα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Το πρόγραµµα «κλειδί» για αυτή τη µετάβαση είναι η καθηµερινή σειρά «∆ίδυµα φεγγάρια» που ετοιµάζει το δίδυµο του «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου και Βάνα ∆ηµητρίου, µε πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Χριστίνα Παυλίδου. Τα γυρίσµατα της σειράς ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Κύπρο κι η πρεµιέρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου θα γίνει στις 24 ∆εκεµβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα ακολουθήσει περίπου έναν µήνα αργότερα.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 «ανεβάζει» ταχύτητα στο πεδίο των σόου, προγραµµατίζοντας για τις αρχές Φεβρουαρίου την πρεµιέρα του «Keep it in the family», µε παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Το νέο οικογενειακό σόου θα προβάλλεται πιθανότατα κάθε Σάββατο βράδυ, ενώ τις Κυριακές -από τον Μάρτιο- θα ακολουθήσει η Μαρία Μπεκατώρου µε το «Your face sounds familiar».

Η προσθήκη προγραµµάτων στο δεύτερο µισό της σεζόν, που συνήθως αντιµετωπίζεται από τα κανάλια πιο… αθόρυβα, αναµένεται να λάβει χαρακτήρα πρεµιέρας σεζόν για τον ΑΝΤ1. Ενδεικτικό είναι ότι, σύµφωνα µε πληροφορίες, το κανάλι σχεδιάζει να διοργανώσει την κεντρική παρουσίαση του προγράµµατός του (για διαφηµιστές και δηµοσιογράφους), η οποία δεν έγινε τον Οκτώβριο, µέσα στον Ιανουάριο. Έως τότε συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες να «κλείσουν» και άλλα πρότζεκτ, αλλά και δυνατά ονόµατα, ώστε να γίνουν «ηχηρές» ανακοινώσεις.