Το περιοδικό Tatler δημοσίευσε μια λίστα με τους τυχερούς που τα έχουν όλα – αμύθητη περιουσία και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Πρώτος και καλύτερος ένας Έλληνας, ο Σταύρος Νιάρχος ο 3ος. Ο 30χρονος εγγονός του εφοπλιστή θα κληρονομήσει την περιουσία που έχτισε ο παππούς του και υπολογίζεται ότι φτάνει σχεδόν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ, ως τότε όμως το διασκεδάζει δίπλα σε διάσημες και όμορφες, όπως η Lindsay Lohan, η Paris Hilton και τα τελευταία χρόνια η Jessica Hart, μοντέλο της Victoria Secret.936994f613a2480b0e22485efd0c39f9

O πρίγκηπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας είναι βγαλμένος από παραμύθι : όμορφος, πλούσιος και μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι επίσης ο πιο καλοπληρωμένος γαλαζοαίματος, με περιουσία που φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, και εμφάνιση ηθοποιού του Χόλιγουντ.

CarlPhilip--d

Aκολουθεί άλλος ένας γαλαζοαίματος, ο 31χρονος Αντρέα Κασιράγκι, 4ος στη σειρά διαδοχής στο πριγκιπάτο του Μονακό. Τα γονίδια της γιαγιάς του Γκρέις Κέλι του χάρισαν την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ μαζί με τη σύζυγό του έχουν περιουσία που φτάνει τα 9 μηδενικά.

tatiana_santo_domingo_andrea_casiraghi_wedding

O Arthur, Marquess of Douro, θα γίνει ο επόμενος Δούκας του Γουέλινγκτον και είναι η αγγλική αριστοκρατία στα καλύτερά της: ξανθός, γαλανομάτης και με περιουσία περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ.

wellington2_3231729b

Μοναδική γυναίκα στη λίστα η Amanda Hearst, δισέγγονη του μεγιστάνα των media, William Randolph Hearst, που εργάζεται σε ένα από τα περιοδικά του ομίλου, παρά την περιουσία που κληρονόμησε και φτάνει το 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ είναι ακόμα single.

Πηγη