Παρασκευή και βολτάρουμε στο κέντρο της πόλης. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, αν βρεθείτε κοντά στην πλατεία Αιγύπτου, στην συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων, μην διστάσετε να επισκεφτείτε τον Ίμερο. Ίμερος είναι ο θεός του ερωτικού πόθου, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό το όμορφο μέρος θα το ερωτευτείτε.

unnamed (2)

Στο ισόγειο ενός πανέμορφου νεοκλασικού, γεμάτο από υπέροχες αντίκες και έργα τέχνης, γκραβούρες και παλιά αντικείμενα, ο Ίμερος θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν και στο παρόν μιας πόλης που τελικά δεν χάθηκε, αλλά ζει κρυμμένη στην ψυχή μας, στις γωνίες και τις μουσικές αυτού του κτιρίου.
9e5685d8-89cf-419d-befd-8646661bd733 Ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σε αυτό το μέρος που σας προκαλεί να το κάνετε στέκι σας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή και το υποβρύχιό σας, το ποτό, την μπύρα και το κρασί σας, ακούγοντας ελληνική μουσική από το παρελθόν και το παρόν. Με τις μουσικές επιλογές του και με το ιδιαίτερο, οικείο περιβάλλον του, είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει.
Ενημερωθείτε για τις ζωντανές εμφανίσεις και τον dj από την σελίδα του Ίμερου, στο facebook.

 

 

unnamed (1)

Ίμερος / cafe bar, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 2 και Μαυροματαίων. Τηλέφωνο: 2108224104

Φωτογραφίες / Κείμενο: Μπάμπης Ντάος