Τι ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής και καλεί τους βουλευτές της ΝΔ να συσπειρωθούν;

Πολιτικές εξελίξεις προβλέπει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φέρεται να συμβουλεύει τους “κοντινούς” του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επισπεύσουν τις διακοπές τους, καθώς από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει.

Σε συζήτηση που είχε προ ημερών στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής με βουλευτές της ΝΔ, αλλά και πρώην βουλευτές του κόμματος που εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παρέα του εντός και εκτός Βουλής, τους οποίους φυσικά εμπιστεύεται ο ίδιος, εκμυστηρεύτηκε τις “προβλέψεις” του.

Όπως φαίνεται, ο Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει κρυφό σχέδιο μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να πιάσει «στον ύπνο» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που θεωρείται ως ένας από τους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, στο παρασκήνιο τουλάχιστον, προφανώς έχει κάποια σχετική πληροφόρηση ή ενδείξεις για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού.

Στην εν λόγω συζήτηση, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, λοιπόν, ο κ. Καραμανλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, ενώ έδωσε μικρότερες πιθανότητες στο σενάριο του ανασχηματισμού τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, σύστησε μάλιστα στη “γαλάζια” παρέα να φύγουν νωρίς για διακοπές φέτος, γιατί μετά τα μέσα Αυγούστου οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το φθινόπωρο που έρχεται… ιδιαιτέρως θερμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν ευκαιρία για ξεκούραση.

fimes