Αυτή τη φορά σας προτείνουμε να φτάσετε ως τη Νέα Κηφισιά και να απολαύσετε καταπληκτικό κρέας με τα υπέροχα συνοδευτικά του, ελληνικά εντελώς, στο εστιατόριο Τηλέμαχος. Καλή απόλαυση

 

download (1)Ο Τηλέμαχος είναι ένα κομψό εστιατόριο, άνετο, με προσεγμένο φωτισμό και κλιματισμό, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα απολαυστικό, σωστό γεύμα.
Διαλέγει με εμπειρία και γνώση τα κρεατά του, από ελληνικές φάρμες της Φλώρινας, των Πρεσπών, της ορεινής Ναυπακτίας, της Ροδόπης, αλλά και από διακεκριμένες αντίστοιχες φάρμες του εξωτερικού.Πριν σερβιριστούν τα κρέατα, διατηρούνται σε άριστα επαγγελματικά ψυγεία που τηρούν τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. download
Ο chef των κρεάτων είναι γνώστης της κοπής και του σιτέματος των κρεάτων καθώς και του σωστού ζουμερού ψησίματος Ιδιαίτερη μνεία στα φημισμένα steaks και φιλέτα του Τηλέμαχου. Ιδιαιτερότητα επίσης υπάρχει και στις σούβλες, όπου ψήνονται γουρουνάκια γάλακτος, κομμάτια μοσχαριού και κομμάτια αρνιού που καπνίζονται πρώτα.
Όλα αυτά συνοδεύονται από ευφάνταστες σαλάτες και ελληνικά ορεκτικά.
Must η χειροποίητη τηγανιτή πατάτα που τηγανίζεται σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. 11
Το φίνο χύμα κρασί του (Αγιωργήτικο, Cabernet ) συνοδεύει ιδανικά όλα του τα εδέσματα. Εκτός όμως από το χύμα, υπάρχει μια μεγάλη λίστα κρασιών ελληνική ( από την Ελλάδα ) και τον υπόλοιπο κόσμο.
Το γεύμα τελειώνει με εξαιρετικά παραδοσιακά και σύγχρονα γλυκά.
Η ιστορία του Τηλέμαχου ξεκινά από τα χρόνια του μεσοπολέμου, που στα λιγοστά του τραπέζια, φιλοξενεί προσωπικότητες και γράφει ιστορία στα γαστρονομικά δρώμενα.Ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, μαγείρευε καθημερινά ελληνικά φαγάκια και έψηνε ντόπια κρέατα, έξω στην αυλή του.

ιστοσελίδα: www.telemachosrestaurant.gr