Ο χώρος είναι γλυκύτατος, πολύ περιποιημένος, οι μουσικές του ψαγμένες και η κουζίνα κάνει ακόμη περισσότερο τα «δικά» της (μέχρι tataki τόνου φτιάχνουν ).Το μενού είναι προσαρμοσμένο στο εργαζόμενο κοινό της μεσημβρινής ζώνης, με πολλές επιλογές σε ευφάνταστα σαλατο-γεύματα και μαγειρευτά, φτιαγμένα με δεξιοτεχνία

images (2)Ωραία multi culti ιδέα η μελιτζανοσαλάτα με ντομάτα, κόλιαντρο και τζίντζερ, σωστά ψημένος, ζουμερός ο σολομός με την κρούστα πράσου-μαραθόριζας, πάνω σε σπανάκι και με μια ήπια αρωματικά σάλτσα μαστίχας, λιώνει στο στόμα ο σιδηρόδρομος με την απαλή, μια ιδέα καπνιστή sweet chili sauce.

1Πολύ νόστιμη η πίτα Μετσοβόνε, αλλά και τα ανατολίτικα αρνίσια κεφτεδάκια με πλιγούρι και κουκουνάρι, τα οποία έρχονται στεφανωμένα με μια σάλτσα γιαουρτιού. Το συνοδευτικό ρύζι είναι καλοβρασμένο και αρωματικό. Πολύ καλή επιλογή και η σαλάτα με παντζάρι, παντζαρόφυλλα, καρύδια, σπανάκι και μικρές χειροποίητες μπαλίτσες από μαλακό τυρί με σκόρδο και μυρωδικά.

Για το τέλος ρετσέλι σύκου -αν θέλεις να σπάσεις λίγο την έξτρα γλύκα, ζήτα το με γιαούρτι- και αναλόγως γλυκός ο λογαριασμός.

melilotos