Στην Πραξιτέλους 30, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που κάποτε πεινασμένοι περαστικοί ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις του στομαχιού τους, (πρώην μαγειρείο Δωρίς) άνοιξε ένα μεγάλο, ντιζαϊνάτο και με πολλές μυστικές εκπλήξεις all day bar.

Με την πόρτα του μονίμως ανοιχτή, με τον κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει, με ξεχωριστά, πρωτότυπα cocktail, με ωραίες μουσικές και με την υπογραφή ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την «πιάτσα», το bar με το «αδέξιο» όνομα κάθε άλλο παρά αδέξιο είναι. Είναι φτιαγμένο με προσοχή, με τη βοήθεια των δημιουργικών μυαλών της ομάδας Nine Design, με ξύλο, πέτρα και μέταλλο, με ζεστές γωνιές αλλά και με ένα μεγάλο μοναστηριακού τύπου τραπέζι όπου διαφορετικές παρέες γίνονται μία.

Ο Νίκος και ο Βασίλης, ως γνήσιοι οικοδεσπότες, απολαμβάνουν τη δημιουργικότητα, την επαφή με τον κόσμο και την επικοινωνία που τους χαρίζει η δουλειά τους. Το δικό τους φυσικό περιβάλλον δεν περιορίζεται πίσω από την μπάρα, αλλά απλώνεται γύρω από τον κόσμο που τους επισκέπτεται.

bg1 bg2 bg3 bg5

Στον πρώτο όροφο δύο δωμάτια με μπιλιάρδο, τζάκι, δική τους κάβα και σερβιτόρους που θα σε φροντίσουν ιδιαιτέρως, μπορούν να φιλοξενήσουν εως 10 άτομα τα οποία θα πρέπει από πριν να έχουν κάνει κράτηση.

 

bar-bg

http://www.theclumsies.gr/clumsies-bar-athens.html