Σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο μέχρι τα Χριστούγεννα

Ο πεζόδρομος της Μασσαλίας δεν είναι πια άδειος. Το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου ξυπνά και τη νύχτα. Οι χώροι γύρω από την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο αποκτούν ρυθμό και ζωή.

Ο δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή και, με σύνθημα «Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι», διοργανώνει σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο στην Ακαδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου διοργανώνονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 19 Νοεμβρίου
– Στις 12 το μεσημέρι, Yoga στο Πνευματικό Κέντρο με τον Αντώνη Μελίβιο

 – Στις 5.30 το απόγευμα, «Μόνο Χατζηδάκις» – Ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα από τον ΜΕΝΤΑ 88FM

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
– Στις 5.30 το απόγευμα  πάρτυ – djset στην Τριλογία

Οι δράσεις πραγματοποιούνται  καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και θα συνεχιστούν και τον Δεκέμβριο μέχρι τα Χριστούγεννα, με εκδηλώσεις του Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και τη συνεργασία δημιουργικών ομάδων της πόλης, με στόχο η επονομαζόμενη Τριλογία -δηλαδή ο χώρος που φιλοξενεί την Ακαδημία Αθηνών, το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και τη Νομική Σχολή της Αθήνας -, να ζωντανέψει και να αποτελέσει βήμα για νέους δημιουργούς.

naftemporiki.gr