Εκθαμβωτική ήταν στην πρώτη της “προεδρική εμφάνιση” η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

AdTech Ad

Το βράδυ της Πέμπτης το νέο προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ παρευρέθη στο πρώτο δείπνο προς τιμήν τους στην Ουάσινγκον, με την πρώτη κυρία να κλέβει την παράσταση.

melania2

Η Μελάνια Τραμπ φορούσε ένα εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα. Στο δείπνο ήταν όλο το επιτελείο του Τραμπ και όσοι τον στήριξαν στην προεκλογική του καμπάνια.

Κατά τη διάκρεια της ομιλίας του ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, καθώς την ώρα δείπνου είχαν ξεκινήσει οι διαμαρτυρίες σε βάρος στους δρόμους της Ουάσινγκτον, αστειεύτηκε με το επιτελείο του και τα μαλλιά του.

melania1

Συγκεκριμένα, επειδή ενδέχεται να βρέξει κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ανέφερε πως “Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Δεν με νοιάζει. Αν βρέξει θα είναι εντάξει γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα μαλλιά μου είναι πραγματικά,” ελαφρύνοντας την ατμόσφαιρα.

Μιλώντας για την οικογένειά του, δήλωσε πως αποτελεί πρότυπο και κάπου εκεί έδωσε το λόγο στην σύζυγό του Μελάνια.

Στην πρώτη της δήλωση η απαστράπτουσα πρώτη κυρία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε να κάνουν την “Αμερική ξανά μεγάλη”.

“Είναι υπέροχο το ότι βρίσκεστε εδώ και σας ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν” τόνισε η Μελάνια Τραμπ σε μια σύντομη ομιλία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL