Διαφήμιση

Η οικογένεια Τραμπ, προφανώς η μόνη προς την οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ο αμερικανός πρόεδρος “καταλαμβάνει” θώκους πλησίον του Ντόναλντ Τραμπ. Μετά τον γαμπρό του ,Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος ανέλαβε εκ των δεξιών σύμβουλός του επί όλων των θεμάτων, είναι η σειρά της κόρης του να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου.

Η Ιβάνκα Τραμπ είπε χθες ότι θα εργαστεί στον Λευκό Οίκο αμισθί ως άτυπος σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς προσπάθησε να κατευνάσει τις δεοντολογικές ανησυχίες του να εργάζεται εκεί.

“Έχω ακούσει τις ανησυχίες που έχουν μερικοί με τον συμβουλευτικό μου ρόλο στον πρόεδρο σε προσωπική βάση, ενώ συμμορφώνομαι εθελοντικά με όλους τους δεοντολογικούς κανονισμούς, και, αντίθετα, θα υπηρετήσω ως άμισθος υπάλληλος στον Λευκό Οίκο, υπαγόμενοι στους ίδιους κανονισμούς όπως και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι”, είπε σε δήλωσή της.

Τα ερωτηματικά σχετικά με πιθανές συγκρούσεις ενδιαφερόντων ετέθησαν όταν ανακοινώθηκε στις 20 Μαρτίου ότι η Τραμπ, 35, θα γίνει άτυπος σύμβουλος του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ, με γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

 

 

Διαφήμιση