Διαφήμιση

Στη ΔΕΘ μιλάει απόψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει λόγο για το σχέδιο του που περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδυνάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των επενδύσεων, ενώ θα στρέψει τα πυρά του στην κυβέρνηση και για το ζήτημα της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ αναμένεται να τονίσει ότι στόχος του είναι «να πετύχει την ευημερία, την προκοπή για όλους, να είναι η Ελλάδα μια χώρα με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια, με πραγματική ελευθερία και γνήσια αλληλεγγύη. Μια χώρα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, ιδιαίτερα στους αδύναμους. Θα αφήσει πίσω την κρίση και την καχεκτική οικονομία, θα ενισχύσει τους θεσμούς. Θα βάλει τέλος στο φόβο, την ανασφάλεια, τη ντροπή και την απογοήτευση».

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο που περιλαμβάνεις τρεις προτεραιότητες:

  • Τη δημιουργία πολλών νέων δουλειών, μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις.
  • Τη μείωση των φορολογικών βαρών με εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους.
  • Ενίσχυση των νέων και των πιο αδύναμων συμπολιτών.

Στις 11 σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης ΔΕΘ και αύριο στη 1μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Διαφήμιση