Διαφήμιση

Χρήματα που προορίζονταν για τη λειτουργία του Σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καβάλα, κατασχέθηκαν προκαταβολικά από την εφορία, όπως κατήγγειλε ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Όπως είπε ο πρόεδρος του οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 25.000 ευρώ για 100 οχήματα που οργώνουν την Ελλάδα. Το κόστος θα καλυφθεί τελικά από την Κλέλια Χατζηιωάννου, ωστόσο, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, «τα χρήματα αυτά μας τα στέρησαν από κάποια άλλα πράγμα, να πάνε σε χιλιάδες παιδιά που καλύπτουμε τις ανάγκες τους».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι φόροι από τα παζάρια του Χαμόγελου φέτος θα φτάσουν τα 100.000 ευρώ. «Το φοβερό είναι ότι μας τα κατέσχεσαν προληπτικά, χωρίς να τα χρωστάμε, πριν από 2-3 μήνες από ένα πρόγραμμα που έχουμε από την Ε.Ε. και μας είχαν στείλει τα χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες του σπιτιού στην Καβάλα», είπε, εξηγώντας πως ουσιαστικά η χρηματοδότηση συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές, κι όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Χαμόγελου Παιδιού.

Πηγή: enikos.gr

Διαφήμιση