Διαφήμιση

Το Πεκίνο θα προχωρήσει στην υλοποίηση συγκεκριμένων βημάτων για την μείωση της φορολογίας στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξή τους.

Η φορολογία των ιδιωτικών επιχειρήσεων θα μειωθεί ακόμη περισσότερο σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η αρμόδια επιτροπή (SAT), ώστε να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο η ανάπτυξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Στις οδηγίες αυτές συμπεριλαμβάνονται 26 μέτρα για την ανάπτυξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα. Μεταξύ αυτών, η μείωση της φορολογίας, η μείωση του ΦΠΑ, οι εξαιρέσεις από την καταβολή φόρου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως επίσης και ειδικά μέτρα φορολογικών ελαφρύνσεων για τις νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, προωθείται και η μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.

Ανθεί η βιομηχανία προσφοράς υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ξένες γλώσσες

Στην κινεζική αγορά δραστηριοποιούνταν 9.652 εταιρίες που είχαν ως αντικείμενο την προσφορά υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ξένες γλώσσες, σύμφωνα με τα στοιχεία αναφοράς (China Language Service Industry Development Report 2018).

“Η δραστική ανάπτυξη της βιομηχανίας προσφοράς υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ξένες γλώσσες και κυρίως οι επιχειρηματικές μεταφράσεις, συμβαδίζουν με την προσπάθεια ανάπτυξης κι ανοίγματος” της κινεζικής οικονομίας, επισημαίνει η ίδια αναφορά.

Η δημοσιοποίησή της, έγινε κατά την πραγματοποίηση των εργασιών ενός φόρουμ της Ένωσης Κινέζων Μεταφραστών που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο, με θέμα τη επιχειρηματική και βιομηχανική καινοτομία, για την επέτειο των σαράντα ετών από την έναρξη των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαφήμιση