Διαφήμιση

«Ο Καμμένος είναι σε κακή κατάσταση λόγω της πτώσης του κόμματός του και έβαλε τον Αποστολάκη να τα πει» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ του έκανε το χατίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην ετήσια καθιερωμένη εορταστική συνάντησή του με τους στρατιωτικούς συντάκτες, ανέφερε ότι «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Και αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή που ενστερνίζεται η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής και πρόσθεσε πως είναι αυτονόητα τα περί ισοπέδωσης της βραχονησίδας αν οι Τούρκοι προχωρήσουν σε κάποια παραβίαση. «Εννοείται πως αν οι Τούρκοι παραβιάσουν θα απαντήσουμε με τέτοιο τρόπο», ανέφερε.

Σημείωσε ότι ο Καμμένος πρέπει να πάρει την απόφασή του. «Όσο κάθεται με τον Τσίπρα είναι συνένοχός του». «Αυτή η πολιτική είναι γελοία πρέπει να ξεκαθαρίσει», υπογράμμισε.

Ακόμα, απέρριψε την πιθανότητα συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον Πάνο Καμμένο χαρακτηριζοντάς την αδύνατη, καθώς – όπως τόνισε «ανήκουμε σε διαφορετικά ιδεολογικά στρατόπεδα».

Διαφήμιση