Κριός

Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά

Το 2019 είναι ένα έτος ορόσημο για τους Κριούς. Μετά από το 2018, που κατάφερε να σας γεμίσει με αμφιβολίες και φόβους, το νέο έτος σίγουρα θα έχει μεγάλη διαφορά. Αυτήν την χρονιά οι Κριοί σοβαρεύονται και αφήνουν λιγάκι πίσω στην παιδικότητα τους, καθώς πιστεύουν πια στον εαυτό τους και δεν έχουν ανάγκη να κρύβονται πίσω από τις ανασφάλειες τους. Το επαγγελματικό μέλλον, από τον Μάρτιο που επιστρέφει ο Ουρανός στον Ταύρο, αλλάζει τα δεδομένα και ολόκληρη την καθημερινότητα. Επαγγελματικές ευκαιρίες ξεπετάγονται και καλές ευκαιρίες για σχέσεις δεν λείπουν. Με όπλο την δύναμη και την αυτοπεποίθηση όλα μπορούν να πάνε κατ’ ευχή, εσείς προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς και γενναίοι.

Ταύρος

Συναισθηματικές εκρήξεις

Το 2018 κατάφερε να αναστατώσει και να απορυθμίσει τους Ταύρους. Φέτος θα πρέπει να προγραμματίζετε με λεπτομέρεια το καθετί και να μην επαναπαυτείτε σε περιόδους φαινομενικής ηρεμίας. Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και μαζί τους φέρνουν εκνευρισμό, παρεξηγήσεις και επαναστάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες με νέα άτομα, που θα αναζωογονήσουν την καθημερινότητα σας, θα βρείτε νέα χόμπι και δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και Ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει την αλλαγή κατοικίας ή χώρας. Οι δυσκολίες δεν θα πρέπει να σας κάμψουν αλλά να σας δώσουν έναυσμα για νέες επιδιώξεις.

Δίδυμοι

Νέα εποχή, νέος Δίδυμος

Το 2018 σας δίδαξε πολύτιμα μαθήματα. Μάθατε πώς να αποφεύγετε λάθη, γίνατε καλύτεροι επαγγελματίες, οπλίσατε τον εαυτό σας με τόλμη. Το 2019 το μεγάλο δώρο έρχεται από τον Δία στον Τοξότη, που σας επιβεβαιώνει την σιγουριά σας και σας «κλείνει» το μάτι σε νέα συναισθηματικά ανοίγματα και επαγγελματικές συνεργασίες. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και πολλές φορές μέσα στην χρονιά θα δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, μαζί με αυτό θα μπορέσετε να επανεκτιμήσετε σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια. Οι ερωτικές σχέσεις περνούν από «κόσκινο» και θα αποδείξουν την αξία και την δύναμη τους. Φέτος, ακούστε την αλήθεια σας και διώξτε ότι σας βαραίνει ή δεν σας ταιριάζει πια.

Καρκίνος

Μεγάλα γεγονότα

Όχι δεν θα είναι μια τυχαία και απλή χρονιά το 2019. Ήδη από το 2018 βιώσατε βαθιά συναισθήματα, αποχωριστήκατε ανθρώπους, βιώσατε μοναξιά, αλλάξατε μέσα και έξω, έτσι και φέτος ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Στα επαγγελματικά σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, λόγω του Δία, αρκεί και εσείς να χαλαρώσετε λιγάκι. Οι υπόλοιποι θα σας βλέπουν διαφορετικά, οι φίλοι θα σας εμπιστεύονται, οι συνάδελφοι θα σας σέβονται και  η συμπεριφορά σας θα γλυκάνει. Το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω σας, όσο και αν το ανακαλείται μόνοι σας μέσα στην χρονιά, αποτινάξτε τον φόβο μιας νέας ευκαιρίας και βουτήξτε σε νέα νερά. Κρατηθείτε μακριά από τα αγαπημένα σας σπορ: την κυκλοθυμία και το άσκοπο άγχος.

Λέων

Γεμάτη νέες εμπειρίες χρονιά, αλλά λιγάκι υπομονή

Όλο το 2018 ταλαντευτήκατε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, το παλιό και το καινούργιο, την μοναξιά και την συντροφικότητα με αποτέλεσμα να μοιάζετε κουρασμένοι και ανίσχυροι. Από την Άνοιξη τα επαγγελματικά ανθίζουν και η δημιουργικότητα σας εκτοξεύεται στα ύψη. Ναι, το σκηνικό θα αλλάξει αλλά όχι όσο γρήγορα θέλετε εσείς, μην γίνεστε ανυπόμονοι και άπληστοι. Στα ερωτικά, υπάρχει απαίτηση να αποτινάξετε τις συνήθεις τακτικές σας προκειμένω να βρείτε χαρά και εμπιστοσύνη. Η διάθεση για κέφι μπορεί να πέσει λιγάκι, αλλά η διάθεση για περιπέτεια και νέες σκανδαλιές θα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Τάξη και ασφάλεια στα οικονομικά. Δείξτε καλή πίστη και σταματήστε να βιάζεστε, η χρονιά απαιτεί υπομονή και ωριμότητα.

Παρθένος

Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες

Το 2018 όλα ήταν αβέβαια, δώσατε ευκαιρίες που μετανιώσατε, εμπιστευτήκατε λάθος άτομα. Το 2019 δεν μοιάζει καθόλου με την προηγούμενη, ίσως είναι μάλιστα και από τις καλύτερες χρονιές που έρχονται! Η χρονιά αυτή έχει νέες γνωριμίες με θετικό πρόσημο, εξελίξεις που σας βγάζουν από το καβούκι σας και νέα δεδομένα που θα σας συντροφεύουν μετέπειτα.

Όλα μπορούν να πάνε καλά αν εσείς αφεθείτε και δεν αφήσετε πίσω σας ενοχλητικές συνήθειες, αλλά μπορούν να πάνε και τέλεια αν βοηθήσετε βαθιά τον εαυτό σας και αλλάξετε κατευθύνσεις. Επαγγελματικά, ο Δίας στον Τοξότη σας κάνει πάλι φιλόδοξο και πρωταγωνιστή. Σκέφτεστε ξανά προκλητικά και με πυγμή, έξω από το πλαίσιο. Από τον Απρίλιο, το συναίσθημα της ασφάλειας και της κοινωνικής αναγνώρισης επιστρέφουν και αναπνέετε καλύτερα. Όσο για τα ερωτικά, μια νέα άφιξη σας συνεπαίρνει και ο Ποσειδώνας σας καλεί για έρωτα και δράση. Μετά τον Ιούνιο τα πράγματα σοβαρεύουν και δεν πρέπει να αφήσετε το παρελθόν να θολώσει την κρίση σας. Έξοδα θα προκύψουν, μα θα μπορέσουν να ρυθμιστούν με καλύτερα αντανακλαστικά. Αποτινάξτε κακές σκέψεις και οτιδήποτε κουβαλά παρελθοντολογίες, γίνετε διαλεκτικοί και λογικοί.

Ζυγός

Το 2018 κατάφερε να σας μπερδέψει, να σας αποπροσανατολίσει,  να σας θυμώσει. Το 2019 υπόσχεται να πραγματοποιήσει όνειρα, φιλοδοξίες και πάνω από όλα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Επαγγελματικά και οικογενειακά δεν θα υπάρξει η αναμενόμενη σταθερότητα, που τόσο πολύ επιθυμείτε, αλλά σίγουρα θα μπορέσουν να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Στα ερωτικά, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ειδικά την Άνοιξη, φτάνει μόνο να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να μην αφήσετε ανοιχτές πληγές και ανοιχτούς λογαριασμούς. Το ηθικό σας είναι πεσμένο και νευριάζετε πολύ εύκολα με τις απανωτές αποτυχίες, αλλά φέτος είναι η χρονιά που αν αλλάξετε εσείς θα αλλάξουν και οι άλλοι. Πρέπει να κάμψετε τον εγωισμό σας και τον συνεχή σας φόβο για να καταφέρετε να ζήσετε αρμονικά με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Σκορπιός

Τέλος τα παράπονα Σκορπιοί. Μπορεί να λυτρώνεστε κάθε φορά που γκρινιάζετε και να σας έχει γίνει έξη, μα η φετινή χρονιά δεν θα σας δώσει πολλές λαβές. Το 2019 ξεκινάει μια νέα περίοδος, που θα ολοκληρωθεί σε επτά χρόνια, με νέες εξελίξεις και πραγματική εύνοια. Όλες οι γνώσεις και τα μαθήματα των τελευταίων χρόνων θα είναι τα όπλα σας στην νέα περίοδο που πρόκειται να ζήσετε. Ειδικά στα εργασιακά, η αξία σας αναγνωρίζεται και αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Στα ερωτικά μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλής και αν αφεθείτε πραγματικά θα βρείτε ηρεμία. Ακούστε τις πραγματικές ανάγκες σας και φιμώστε τον εγωισμό σας, μια νέα τάξη πραγμάτων ξεκινά και πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να πιστέψετε στα θαύματα και να τα αφήσετε να συμβούν.