Διαφήμιση

 Κι ενώ, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να οριστικοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα -Καμμένου για να συζητηθούν οι διαφορές τους ( ενδεχομένως και απόψε, το αργότερα αύριο)  γίνεται γνωστό ότι σε δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και με μια ώρα διαφορά μεταξύ τους,  οι δύο πολιτικοί θα επιχειρήσουν να τοποθετηθούν πάνω στα θέματα που τους χωρίζουν και που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λύση της συνεργασίας τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο ηγέτες και ως χθες στενοί συνεργάτες επιδιώκουν ένα χαμηλών τονων διαζύγιο, ενα βελούδινο διαζυγιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα συζητηθεί και θα ανακοινωθεί ενας οδικός χάρτης αποχώρησης ωστε να δοθεί ο χρόνος και στους υπουργούς των ΑΝΕΛ να ολοκληρώσουν τις εργασίες που έχουν αναλάβει και εκκρεμούν.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στο δελτίο με την Ελλη Στάη

Ο κ. Καμμένος αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη στάση των ΑΝΕΛ ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την σκοπιανή Βουλή, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η συνέντευξη Καμμένου θα γίνει μίω ώρα μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο δελτίο του Open ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Διαφήμιση