Τα κοινωνικά δίκτυα ξεσηκώνονται για τις αναφορές σε αύξηση της τιμής στο σουβλάκι. Χιλιάδες χρήστες του Facebook έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα παρευρεθούν σε «συλλαλητήριο» στο Σύνταγμα!

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα για τις πληροφορίες που διακινήθηκαν περί αύξησης της τιμής στο σουβλάκι.

Εκτός από χιομουροριστικές αντιδράσεις στα social media, χρήστες του Facebookδηλώνουν μαζικά ότι θα δώσουν το «παρών» σε… «συλλαλητήριο» στο Σύνταγμα «ενάντια στην αύξηση της τιμής στο σουβλάκι».

Παρότι είναι εμφανές πως η εν λόγω εκδήλωση στο Facebook ξεκίνησε χιουμοριστικά, μέχρι στιγμής 10.000 χρήστες δηλώνουν πως θα πάνε στο «συλλαλητήριο», ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει 29.000 άτομα!

«Αντιδρούμε στην αύξηση της τιμής στο σουβλάκι», δίνεται ως περιγραφή στην εκδήλωση η οποία «προγραμματίζεται», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, για την Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 στις 6 μ.μ. — 9 μ.μ.

Συλλαλητήριο στο Facebook για το σουβλάκι

Οι αναφορές σε φερόμενη αύξηση στο σουβλάκι ξεκίνησαν την Πέμπτη οπότε και ιδιοκτήτες του υπό σύσταση Σωματείου Ψητοπωλών ανέφεραν ότι η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και θα περάσει μερικώς στον καταναλωτή.

«Μόνο αρνητική μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση ότι αναμένεται αύξηση της τιμής που πωλείται σήμερα το σουβλάκι και ότι από την 1η Μαΐου ο καταναλωτής θα το πληρώνει κατά 10% — 15% ακριβότερο, δηλαδή το παραδοσιακό “τυλιχτό” θα φτάσει κοντά στα 3 ευρώ», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.