Διαφήμιση
Φωτιά ξέσπασε στον Υμηττό και συγκεκριμένα σε λόφο κάτω από το Θέατρο Βράχων Βύρωνα. Από τις εικόνες φαίνεται λευκός καπνός.

Φωτιά ξέσπασε στις παρυφές του Υμηττού και συγκεκριμένα απέναντι από το νεκροταφείο του Βύρωνα στις 11.30 περίπου το πρωί. Από τις εικόνες για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον της οδού Γρανικού, κοντά στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα, διακρίνεται λευκός καπνός.

Ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης που μίλησε στις 12.15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε πως η φωτιά που ξέσπασε σε λόφο κάτω από το θέατρο Βράχων, έκαψε λίγα δέντρα και τώρα είναι υπό έλεγχο. «Το μόνο που μας φοβίζει είναι ο αέρας» είπε, προσθέτοντας πως στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κι εθελοντές.

Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς η φωτιά κατακαίει κοντά σε σπίτια. Ωστόσο, η Πυροσβεστικη εμφανίζεται καθησυχαστική για την έκταση της πυρκαγιάς, η οποία καίει ξερά χόρτα και δασική έκταση.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 12 πυροσβέστες, 1 ελικόπτερο καθώς κι εθελοντικά οχήματα.

Διαφήμιση