Με περισσότερους από 130 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στις 3/12, στο ξενοδοχείο Civitel Olympic, η πολυομιλική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Αθήνα-Γουδί, Αθήνα-Ζάππειο, Αμαρούσιο, Αθήνα-Φιλοθέη και Ψυχικό, με επίτιμο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Φίλη εκτελεστικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Διεθνών σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα της ομιλίας: “Η Ελλάδα σε ένα κόσμο που αλλάζει”.

Η συνεστίαση ξεκίνησε με την εισδοχή ενός νέου μέλους στο Ροταριανό όμιλο Αθήνα-Ζάππειο, συνεχίστηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών των προέδρων των συνδιοργανωτών ομίλων με την πρόεδρο του νέου Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Καστρί, Δήμητρα Σουκαρά.

Στιγμιότυπο 2019 12 04 10.55.29 μμΑκολούθως ο Δρ. Φίλης έκανε μια εξαιρετική ομιλία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ενώ ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Τέλος οι πρόεδροι των συνδιοργανωτών ομίλων έδωσαν αναμνηστικό δώρο στον ομιλητή Δρ. Φίλη ως ενθύμιο για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Στιγμιότυπο 2019 12 04 10.56.08 μμ

Στιγμιότυπο 2019 12 04 10.56.37 μμΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προδιοικητές της 2470 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, Μιχάλης Βαρώτσος, Μαρία Δεληβοριά, Γιάννης Ηλιάκης, Κοσμάς Χουτουριάδης, Απόστολος Μαμάτας, Χρίστος Κίτσος, Ντόρα Κέμου καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Κεχρής. Παρόντες ήταν ροταριανοί αξιωματούχοι, πρόεδροι ομίλων και πλήθος μελών και φίλων του Ρόταρυ.